Asayiş »

Kastamonu Devrekani'de 9 Farklı Adrese Yapılan Operasyonda 8 Kişi Gözaltına Alındı

Kastamonu Devrekani ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı, 1 kişi tutuklandı. Operasyon, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlendi.

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde jandarma ekipleri, 9 farklı adrese eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre, yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından, belirlenen adreslere baskınlar düzenlendi. Operasyonda, 57 gram sentetik kannabinoid katkılı tütün, 18 adet sentetik ecza hapı, 3 gram kenevir tohumu, 1 adet uyuşturucu madde öğütme aparatı, 19 adet kilitli poşet, 1 adet ruhsatsız tabanca, 70 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet cep telefonu ve 7 adet SIM kart ele geçirildi.

Operasyon sonucunda 8 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltındaki kişilerin karakoldaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Bu süreçte O.B.Ö. isimli şüpheli tutuklanırken, diğer şüphelilerin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. Jandarma, operasyonun devam edeceğini ve uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.