Spor »

İstanbul'da Manchester City, Norveç'te Bodo/Glimt'e 3-1 Kaybetti

Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bodo/Glimt karşısında 3-1 mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. hafta karşılaşmasında Manchester City, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile karşılaşmak üzere sahaya adım attı. Ev sahibi ekip Bodo/Glimt, güçlü rakibine karşı ilk yarıda elde ettiği 2-0'lık avantajla soyunma odasına girdi. Bu goller, 22. ve 24. dakikalarda Kasper Hogh tarafından kaydedildi. İkinci yarıda Jens Hauge, 58. dakikada skoru 3-0’a taşıdı. Manchester City'den Rayan Cherki, 60. dakikada takımının tek golünü attı. Bu sırada City'nin İspanyol orta saha oyuncusu Rodri, 62. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Müsabakanın sonunda Bodo/Glimt, 3-1'lik skorla galip gelerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibiyetini elde etti ve puanını 6’ya yükseltti. Öte yandan Manchester City, 13 puanda kaldı. Pep Guardiola'nın yönetimindeki ekip, bu sonuçla gruptaki durumunu tehlikeye soktu. City, 28 Ocak Çarşamba günü lig aşamasındaki son maçında Galatasaray'ı konuk edecek. Bu karşılaşma, Manchester City için büyük bir önem taşıyor. Galatasaray karşısında alacakları sonuç, gruptaki son durumu etkileyebilir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.