Sağlık »

Diyarbakır Kayapınar'da Zımbaya Sıkışan Genç İçin İtfaiye Ekipleri Seferber Oldu

Diyarbakır Kayapınar ilçesinde, parmağı zımbaya sıkışan genç için itfaiye ekipleri olay yerine çağrıldı. Olay anında, genç iş yerinde çalışıyordu. İtfaiye ekipleri, gencin parmağını zımbadan çıkarmak için özel bir kesme işlemi uyguladı. Sağlık ekipleri de durumu ciddileşen genci hastaneye sevk etti.

Diyarbakır Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı’ndaki bir işletmede çalışan genç, parmağını zımbaya sıkıştırdı. İhbar üzerine hızlı bir şekilde olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, gencin parmağını sıkıştığı yerden kurtarmak için gerekli müdahaleleri yaptı. Özel kesme aletleri kullanarak zımbanın etrafındaki parçaları kaldıran ekipler, genç için en hızlı şekilde çözüm arayışına girdi.
Parmağındaki ağrı şiddetlenen genç için sağlık ekipleri de olay yerine yönlendirildi. İlk müdahalenin ardından, genç Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Travma Ünitesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan tıbbi değerlendirme sonrasında, parmağı uyuşturularak zımba dikkatlice çıkarıldı. Bu süreçte gencin durumu sürekli olarak takip edildi. Olay, hem itfaiye hem de sağlık ekiplerinin koordineli çalışmasıyla sorunsuz bir şekilde çözüme kavuşturulmuş oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.