Asayiş »

Antalya Kepez'de Dairede Çıkan Yangın Maddi Hasara Yol Açtı

Antalya Kepez'de bir apartmanın üçüncü katında meydana gelen yangın, sakinler arasında korku yarattı. Bacanın tıkanması nedeniyle alt katta yakılan sobadan çıktığı düşünülen yangında maddi hasar oluştu.

Olay, 15.30 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Altınova Sinan Mahallesi 16. Sokak'ta bulunan üç katlı bir apartmanın en üst katında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, alt katta yaşayan Ali Rıza Aydın, oğlu ile birlikte ikamet ettiği üst kattaki daireden dumanların yükseldiğini fark etti. Aydın, durumu hemen apartmanda bulunan diğer sakinlere ileterek dışarı çıkmalarını sağladı. Bu esnada, yangın durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Kısa süre içerisinde olay yerine intikal eden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, yangına müdahale ederek büyümeden söndürdü.

Yangının çıkış sebebi olarak, bacanın tıkanmış olması ve alt katta yakılan sobadan kaynaklandığı değerlendiriliyor. Yangın sonucunda, bir oda kullanılamaz hale gelirken, apartmanda maddi hasar meydana geldi. Yangın sonrası, güvenlik önlemlerinin alındığı ve apartmanın sakinlerinin durumu kontrol altında tutulduğu bildirildi. Olayın ardından itfaiye ekipleri, yangın güvenliği ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu ve olası yangınların önlenmesi için gerekli önlemleri hatırlatmaları yapıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.