Spor »

Aston Villa, Fenerbahçe ile Oynayacağı Maç İçin İstanbul'da Hazırlıklarını Tamamladı

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak Aston Villa, İstanbul'da son antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Unai Emery ve oyuncular, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde son hazırlıklarını yaptı.

UEFA Avrupa Ligi 7. haftasında Fenerbahçe ile İngiliz ekibi Aston Villa, yarın saat 20.45’te karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi hazırlıklarını tamamlamak amacıyla İstanbul’a gelen Aston Villa, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikası medyaya açık olarak yapıldı. Başlangıçta düz koşuyla başlayan antrenman, ardından ısınma hareketleri ile devam etti.

Basına kapalı olan bölümde ise, Fenerbahçe maçı için belirlenen taktik üzerinde duruldu. Teknik Direktör Unai Emery, oyuncularıyla birlikte bu önemli karşılaşma için stratejilerini gözden geçirdi. Antrenmanın ardından oyuncuların motivasyonu ve odaklanmış halleri dikkat çekti. Aston Villa, zorlu mücadele için hazır bir şekilde sahaya çıkmayı hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.