Asayiş »

Adana Sarıçam'da Drift Yapan Lüks Araç Sürücüsüne 58 Bin 217 Lira Ceza Verildi

Adana'da drift yaparak trafikte ilerleyen lüks otomobil sürücüsüne 58 bin 217 lira ceza kesildi ve 2 ay boyunca ehliyetine el konuldu. Olay, Sarıçam ilçesindeki İlim Yolu Bulvarı'nda gerçekleşti.

Olay, Adana'nın Sarıçam ilçesi İlim Yolu Bulvarı'nda meydana geldi ve sürücüler için tehlike oluşturdu. Edinilen bilgilere göre, 35 YM 145 plakalı BMW marka otomobil, drift yaparak yolda ilerliyordu. Bu sırada, bir motosikletli sürücü, drift yapan arabanın arkasında ilerleyen araçla çarpışmaktan son anda kurtuldu. O anlar, başka bir motosikletli tarafından kaydedilen görüntülerle belgelenmiş durumda.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri olaya müdahale etti. Ekipler, söz konusu sürücüye 58 bin 217 lira idari para cezası keserken, sürücünün ehliyetine de 2 ay süreyle el kondu. Bu tür davranışların trafikteki tehlikeleri artırdığına dikkat çekilerek, sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Trafik kurallarına uymamanın sonuçları ciddi olabiliyor. Özellikle drift gibi tehlikeli hareketler, hem sürücüyü hem de diğer yol kullanıcılarını riske atmaktadır. Olay sonrası sürücünün cezalandırılması, benzer durumların önüne geçilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.