Asayiş »

Bilecik Merkez'de Kadına Karşı Tehdit Suçundan Aranan Kadir F. Yakalandı

Bilecik Merkez ilçesinde kadına karşı tehdit suçundan aranan Kadir F. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik'in merkez ilçesine bağlı Taşçılar köyü mevkiinde, kadına karşı tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Avcı Projesi" adı altında yürütülen çalışmalar çerçevesinde, aranan şahısların tespitine yönelik bir operasyon düzenledi. Bu kapsamda Kadir F. isimli şahsın yakalandığı bilgisine ulaşıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, Kadir F.'nin kadına karşı tehdit suçundan arandığı ve hakkında 225 gün hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri, gözaltına alınan Kadir F.'nin işlemlerini tamamladıktan sonra, şahsı Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu’na teslim etti. Bu olay, kadına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Jandarma ekiplerinin, benzer suçların önüne geçmek için yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.