Asayiş »

Kırşehir Merkez'de Kumar Oynayan 3 Kişiye 34 Bin TL Ceza Verildi

Kırşehir Merkez'de yapılan denetimlerde kumar oynayan 3 kişiye toplam 34 bin 812 TL ceza kesildi.

Kırşehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde kumar ve yasa dışı faaliyetlerle mücadele çalışmaları yürütmekte. Bu kapsamda, bir kahvehanede kumar oynandığına dair ihbar alındı. Ekipler, belirtilen adrese giderek yaptıkları kontrollerde kumar oynayan 3 kişiyi tespit etti. Kumar oynayanların kimlikleri belirlendikten sonra, Kabahatler Kanunu gereği toplamda 34 bin 812 TL para cezası uygulandı. Ayrıca, kumarda kullanıldığı değerlendirilen 2 bin 400 TL nakit paraya da el konuldu.

Olayın ardından, kahvehanenin sahibi Ö.V. hakkında da 'kumar oynanmasına yer ve imkan sağlama' suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Kumar oynanan yerin kapatılması ve benzer olayların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması hedefleniyor. Kırşehir'de bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı yürütülen denetimlerin devam edeceği öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.