Malatya Merkez'de Sonsöz Gazetesi 26. Yılını Coşkuyla Kutladı
Malatya Merkez'de düzenlenen etkinlikte, Sonsöz Gazetesi'nin 26. yılı geniş bir katılımla kutlandı. Etkinlikte, gazetenin imtiyaz sahibi Ali Er, Malatya'nın yerel basınında önemli bir rol üstlendiklerini belirtti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Malatya Merkez'de gerçekleşen etkinlikte, Malatya’nın ilk renkli gazetesi olarak bilinen Sonsöz, 26. yaşını kutladı. Kutlama, Sanat Sokağı’ndaki özel bir restoranda yapıldı ve etkinliğe birçok önemli isim katıldı. Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Er’in yanı sıra, Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kılınç, Basın İlan Kurumu Malatya Bölge Müdürü Haşim Poyraz, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner gibi isimler etkinlikte yer aldı.
Programda konuşan Ali Er, 26 yıl önce Malatya basınına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıktıklarını vurguladı. İlk günkü heyecanla gazetecilik yapmaya devam ettiklerini ifade eden Er, Sonsöz’ün Malatya’nın ilk renkli gazetesi olduğunu hatırlatarak, her zaman gerçekleri esas alan bir yayın anlayışını benimsediklerini söyledi. Yerel basının bir şehrin vicdanı olduğunu dile getiren Er, "Zor süreçlerden geçtik ama doğru habercilik ilkemizden ve okurlarımızdan aldığımız güçle kalemimizi hiçbir zaman yere düşürmedik" şeklinde konuştu.
Etkinlikte, yerel basının önemi üzerinde durulurken, katılımcılar arasında gerçekleştirilen sohbetler de dikkat çekti. Malatya’nın medya mensupları, etkinlikte hem geçmişi hatırladı hem de geleceğe dair umutlarını paylaştı. Sonsöz Gazetesi’nin bu uzun yolculuğunda elde ettiği başarılar ve gelecekte ulaşmayı hedeflediği noktalar da gündeme geldi. Ali Er, yerel basının güçlenmesi için devam eden çabalarını ve hedeflerini katılımcılara aktardı. Bu tür etkinliklerin, Malatya’nın medya dünyasının bir araya gelmesi açısından büyük önem taşıdığı ifade edildi.