Asayiş »

Balıkesir Gönen'de Çıkan Yangında Tek Katlı Ev Tamamen Yandı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen yangında tek katlı bir müstakil ev kullanılamaz hale geldi. Olay, Köteyli Mahallesi'nde gerçekleşti. İhbar üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gönen ilçesine bağlı Köteyli Mahallesi'nde sabah saatlerinde çıkan yangın, çevredeki sakinler tarafından fark edildi. Yangının büyümesi üzerine, mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, alevlerin yayılmasını önlemek için hızlı bir şekilde harekete geçti. Yangın söndürme çalışmalarında, ekipler çevre güvenliğini sağladı ve yangının diğer evlere sıçramaması için tedbir aldı.

Ancak, yapılan müdahalelere rağmen tek katlı müstakil ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebi ise henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yangın sonrası ev sahibi büyük bir maddi zarar yaşadı. Mahalle halkı, yangının nedenini öğrenmek için yetkililerden bilgi bekliyor. Olayın ardından sakinler, evlerdeki güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.