Asayiş »

Manisa'dan Çaldıkları Altınları Bozdurmak İsteyen 2 Şüpheliden Biri İzmir Konak'ta Yakalandı

Manisa'dan çaldıkları altınları bozdurmak üzere İzmir'in Konak ilçesine giden iki şüpheliden biri, kuyumcu sahibinin dikkati sayesinde yakalandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, saat 14.45 sıralarında Konak ilçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Manisa'daki bir kuyumcudan çalındığı iddia edilen 60 gram altın ile kuyumcuya girmeye çalışan şüpheliler, iş yeri sahibinin durumu polise bildirmesi üzerine takibe alındı. İhbar üzerine hızla harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri, kısa süre içinde bölgeye ulaştı. Ancak, polis ekiplerini gören şüphelilerden biri yaya olarak kaçmayı başardı. Diğer şüpheli H.S. (26) ise yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerine gelen araçta yapılan incelemede ise kurşun izleri tespit edildi. Gözaltına alınan H.S. emniyete götürülürken, kaçan diğer şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.