Elazığ Rüstempaşa Mahallesi'nde İki Arkadaşın Yaptığı Dev Kardan Adam Görenleri Hayrete Düşürdü
Elazığ'da iki arkadaşın yapmış olduğu 4,5 metre uzunluğundaki dev kardan adam, çevredeki vatandaşların ilgisini çekti. 13 yaşındaki Beytullah Gezer ve 14 yaşındaki Arda Erulaş, yoğun kar yağışını fırsata dönüştürerek bu kardan adamı inşa etti. Görenlerin hayranlığını kazanan kardan adam, mahallede renkli görüntülere sahne oldu.
Elazığ'ın Rüstempaşa Mahallesi'nde, kar yağışının ardından 13 yaşındaki Beytullah Gezer ile 14 yaşındaki Arda Erulaş, büyük bir kardan adam yapmaya karar verdiler. Ekip olarak çalıştıklarını belirten Beytullah, "Kar, kömür, duba ve bayrak kullandık. Bir saat içinde 4,5 metre uzunluğunda bir kardan adam yaptık. Gerçekten mükemmel bir iş çıkardık" dedi.
Arda Erulaş ise yaptığı açıklamada, "Kürek desteğiyle birlikte bu projeyi gerçekleştirdik. Biraz abartmak istedik, bu yüzden kardan adamımızı büyük yaptık" şeklinde ifade etti. İkili, yaptıkları kardan adamla mahallede dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı. Kardan adamın ortaya çıkmasıyla birlikte, çevredeki vatandaşlar da bu çalışmayı takdir etti.
Dev kardan adam, hem görsel bir şölen sundu hem de mahalledeki çocukların ve büyüklerin ilgisini çekti. Elazığ'da kışın keyfini çıkarmak isteyenler için bu tür etkinliklerin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Vatandaşların "Nasıl yaptınız, çok uzun olmuş" şeklindeki yorumları, gençlerin başarılarının ne denli takdir edildiğini gösteriyor.