Asayiş »

Sinop Boyabat'ta Meydana Gelen Samanlık Yangını İtfaiye Ekiplerince Söndürüldü

Sinop Boyabat'ta meydana gelen samanlık yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Gece saatlerinde Akyörük köyünde başlayan yangının çıkış sebebi henüz belirlenmedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Sinop'un Boyabat ilçesine bağlı Akyörük köyünde, gece saatlerinde bir samanlıkta çıkan yangın, köy sakinlerinin dikkatini çekti. Edinilen bilgilere göre, henüz kesin bir sebebi bilinmeyen bu yangın, kısa sürede büyüme tehlikesi oluşturdu. Durumu fark eden vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi.

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri, yangının daha fazla yayılmasını önlemek için yoğun bir çalışma başlattı. Boyabat Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlerle mücadelenin sürdüğü sırada köy sakinleri de yangın söndürme çalışmalarına destek vererek, ekiplerin işini kolaylaştırdı.

Yangın, yapılan müdahale sayesinde kontrol altına alındı. Neyse ki, yangın sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, samanlıkta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedenine dair araştırmaların başlatıldığı bildirildi. Olayın ardından, köydeki vatandaşlar, yangının sebeplerini ve önleyici tedbirleri tartışmaya başladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.