Spor »

Boluspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, Ankara Keçiörengücü'ne Yenildikleri Maçta Erken Goller Yediklerini Belirtti.

Boluspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, Ankara'da oynanan maçta ilk 10 dakikada yedikleri gollerin ardından oyunun kontrolünü kaybettiklerini ifade etti. Mutlu, "İlk 10 dakikada maç 2-0 olduktan sonra çevirmek zor oluyor" dedi.

Bolu'da, Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Boluspor, deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşılaştı. Müsabakanın başlama düdüğüyle birlikte, Boluspor beklenmedik bir şekilde hızlı gollerle geri düştü. Boluspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, basın toplantısında, “Bugün 3 puan almak için buraya gelmiştik ancak maalesef oyunun başında iki erken gol yedik. Bu durum, oyun düzenimizi olumsuz etkiledi” şeklinde konuştu. Mutlu, rakiplerinin ligin iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayarak, “İyi mücadele ettik ama kolay goller yedik. Aslında maça iyi hazırlanmıştık. Ancak daha fazla mücadele ederek oyun temposunu durdurmayı başardık ama istediğimiz sonucu elde edemedik” ifadelerini kullandı. Gelecek maçta kazanarak bu maçı telafi etme hedefinde olduklarını da sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.