Spor »

Çorum FK, İstanbul Sarıyer'i Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti

Çorum FK'nın teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Sarıyer karşısında kazandıkları maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. Eroğlu, takımın deplasmanda iyi bir performans sergilediğini vurguladı.

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında, Çorum FK, deplasmanda İstanbul Sarıyer ile karşı karşıya geldi. Maç sonucunda Çorum FK, Sarıyer'i 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Zor bir deplasman olduğunu gelmeden önce de belirtmiştim. Son haftalarda burada güçlü takımlar kaybetti. Biz de deplasmanda çıkış yakalamak istiyorduk" dedi.

Maçta sahada taktik disiplinine uygun bir oyun sergilediklerini ifade eden Eroğlu, "Rakibe ilk yarı bir tane haricinde pozisyon vermedik. Deplasmanda oynanması gerektiği gibi oynadık. Bana göre ilk yarıdaki penaltıda kırmızı kart çıkmalıydı" şeklinde konuştu. Ayrıca, deplasman seyircilerine de teşekkür ederek, "Burası zor bir deplasman. Önemli olan istikrarı devam ettirmek ve yukarıya doğru tırmanışımızı hızlandırmak" dedi. Eroğlu, her maça hazır olmaları gerektiğinin altını çizdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.