Yerel »

Tokat Başçiftlik'te Düzenlenen Kar Şenliği Binlerce Katılımcıyı Ağırladı

Tokat Başçiftlik'te düzenlenen kar şenliği, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Tokat Valisi Abdullah Köklü'nün açılış konuşmasında, bu yılki etkinliğin geçen yıla oranla çok daha görkemli olduğu belirtildi. Vali Köklü, etkinliklerin il tanıtımına katkı sağladığını vurguladı. Ayrıca, hayatlarında ilk kez kara dokunan öğrencilerin bulunduğu ifade edildi.

Tokat Başçiftlik'te yapılan kar şenliği, bu yıl binlerce kişiyi bir araya getirdi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Tokat Valisi Abdullah Köklü, bu yılki kar yağışının muazzam olduğunu belirterek, "Geçen yıla göre çok daha güzel bir görüntü var. Katılım oldukça yüksek. İlimizin tanıtımı için bu tür etkinliklerin önemi büyük" şeklinde konuştu.

Başçiftlik'teki bu etkinlik, özellikle Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden uluslararası öğrencilerin katılımıyla dikkat çekti. Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, "Yaklaşık 100 uluslararası öğrenci ile birlikte şenliğe katıldık. Bu etkinlik, birlikteliğin en güzel örneklerinden biri. Hayatlarında ilk kez kara dokunan öğrencilerimiz, bu anıları unutamayacak" dedi.

Etkinlik boyunca katılımcılar, karda eğlenceli anlar yaşadı. Öğrenciler, karın keyfini çıkararak hatıra fotoğrafları çekti. Vali Köklü'nün de katıldığı etkinlik, yerel halkın ve dışarıdan gelenlerin bir araya gelmesine olanak sağladı. Böylelikle, Tokat'ın sosyal yaşamına renk katan bu şenlik, hem eğlenceli hem de unutulmaz anılar biriktirmeye yardımcı oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.