Asayiş »

İzmir Bornova'da Polis Merkezi Önünde Gerçekleşen Darp Olayında 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

İzmir Bornova'da yaşanan olayda, bir otomobil sürücüsü, iki kişi tarafından sopalarla darp edildi. Şüpheliler, polis ekiplerinin müdahalesiyle gözaltına alındı. Olay anları bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Olay, İzmir'in Bornova ilçesinde, Çamdibi Polis Merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir ticari otomobil sürücüsü ile iki kişi arasında, henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte, şüpheliler ellerindeki sopalarla otomobil sürücüsüne saldırmaya başladı. Saldırı esnasında otomobil sürücüsü, trafikte ilerleyerek kaçmaya çalıştı, ancak sopalar ve yumruklarla darp edilerek yaralandı.

Çevredeki vatandaşların paniğe kapılmasına neden olan bu olaya, polis merkezi içinde görevli olan ekipler hemen müdahale etti. Polis, şüphelilerin etkisiz hale getirilmesi için biber gazı kullandı ve bu sayede saldırganlar kontrol altına alınarak gözaltına alındı.

Olay anı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, otomobil içerisindeki sürücünün dışarıda bulunan iki kişi tarafından önce camlarının yumruklandığı, ardından ise saldırganlar tarafından sopalarla darp edildiği anlar yer aldı. Bu kayıtlarda ayrıca, polis ekiplerinin biber gazıyla müdahalesi ve şüphelilerin gözaltına alındığı anlar da açık bir şekilde görülmekte. Gözaltına alınan saldırganlardan birinin, polis memurlarına iterek karşılık vermesi de videoda dikkat çeken bir detay oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.