Asayiş »

Sivas'ta Firari FETÖ Üyesi Y.Y. Emniyet Ekipleri Tarafından Yakalandı

Sivas'ta yakalanan Y.Y., FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmaktan hapis cezası almıştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Sivas'ta güvenlik güçleri, firari FETÖ üyesi Y.Y.'yi yakalamak için geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları koordineli çalışma sonucunda, Y.Y.'nin, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma suçundan toplamda 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan Y.Y., gerekli işlemlerinin ardından Sivas E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Bu operasyon, Sivas'taki güvenlik önlemlerinin artırılmasına ve FETÖ ile mücadelede kararlılığın devam ettiğine dair önemli bir örnek olarak değerlendiriliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.