Antalya Alanya'da Gerçekleşen Bıçaklı Kavga Sonrası 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
Antalya'nın Alanya ilçesinde bıçaklı ve zincirli kavgada yaralanan 7 kişi, hastanede tedavi edildikten sonra adliyeye sevk edildi. Olay, akşam saatlerinde Saray Mahallesi'nde yaşandı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, akşam saat 21.30 civarında meydana gelen olayda, alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında tartışma çıktı. Edinilen bilgilere göre, bu tartışma kısa sürede bıçak ve zincirlerin kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda 7 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Olayın ardından, kavgaya karıştığı belirlenen 4 şüpheli, kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından Hacet Mahallesi'nde yakalandı. Bu sırada olay yerine sevk edilen ambulanslar, yaralıları Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşıdı. Yaralanan kişiler arasında A.D., H.D., A.G., B.G., A.G., A.G. ve H.G. isimli 7 kişi yer alıyor.
Yaralıların hastanede yapılan sağlık kontrollerinin ardından, Alanya Adliyesi'ne sevk işlemleri gerçekleştirildi. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma süreci devam etmektedir. Yetkililer, kavgaya karışan diğer şüphelilerin tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.