Asayiş »

Ankara Etimesgut'ta Drift Yapan İki Sürücü Hakkında İşlem Başlatıldı

Ankara Etimesgut'ta drift atan iki sürücü hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçlamasıyla işlem başlatıldı. Jandarma ekipleri, bu sürücülerin trafik güvenliğini tehdit eden davranışlarını tespit etti.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, Etimesgut ilçesinde düzenledikleri denetim sırasında drift yapan iki sürücüyü yakaladı. Alınan bilgilere göre, bu sürücüler, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren eylemleri nedeniyle suçlamalarla karşı karşıya kaldı. İhlali son beş yıl içinde ikinci kez gerçekleştiren sürücünün ehliyeti daimi olarak iptal edildi. Diğer sürücünün ise sürücü belgesine iki ay süreyle el konuldu. Ayrıca, yakalanan araçlardan biri iki ay süreyle trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi. İki sürücü hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi. Olay, sürücülerin dikkatsiz davranışlarının sonuçlarını ortaya koyarken, jandarma ekiplerinin düzenli denetimlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.