Kars'ta Kızılay, Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar İçin Çikolata Etkinliği Düzenledi
Kars'ta, Kızılay tarafından düzenlenen etkinlikte, sevgi evlerinde kalan çocuklar çikolatalı pasta yaparak eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinlik, çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamayı amaçladı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kars Kızılay İl Başkanlığı, sömestr tatili dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklar için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Bu program, çocukların tatil dönemini keyifli bir hatıraya dönüştürmeyi hedefliyor. Etkinlikte, çocuklar hem eğlenceli vakit geçirdi hem de birlikte üretmenin mutluluğunu yaşadı.
Kars Çikolata Evi'nin destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklarla birlikte çikolatalı pasta yapıldı. Ayrıca, samimi sohbetlerin yapıldığı ve şarkıların söylendiği bu buluşma, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte çocukların sevinci, yüzlerinden okunuyordu.
Kızılay Kars İl Merkezi Başkanı Kübra Hüryurt, etkinlikle ilgili olarak, "Kızılay gönüllülüğü paylaşmak, birlikte üretmek ve bir çocuğun gülüşüne ortak olmaktır" şeklinde konuştu. Etkinliğe, Kars Valisi Ziya Polat'ın eşi Pınar Filiz Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın eşi Aydan Çalkın, Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger'in eşi Nihal Senger ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosunoğlu katıldı. Başkan Kübra Hüryurt, programa katılan herkese teşekkür etti.