Asayiş »

Şanlıurfa Eyyübiye'de Nişan Merasiminde Havaya Ateş Açan Şüpheli Hızla Yakalandı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bir nişan merasiminde havaya ateş açan şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Olay, sosyal medyada yayımlanan görüntülerin ardından dikkat çekti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya üzerinden "Urfa’da silahların gölgesinde nişan" başlıklı görüntülerin incelendiğini belirtti. Vali Şıldak, jandarmanın duruma müdahale ettiğini ve "Gereği yapıldı" notunu paylaştı. Olayın yaşandığı yer, Eyyübiye ilçesine bağlı Taşlıca Mahallesi olarak tespit edildi. 25 Ocak Pazar günü gerçekleşen nişan merasiminde havaya ateş açıldığı bilgisi doğrulandı. Jandarma ekipleri, olayın ardından şüpheli H.D. üzerinde yoğunlaşarak ikametinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan H.D. hakkında hem adli hem de idari işlem başlatıldığı bildirildi. Olayın ardından, halkın güvenliği açısından gerekli önlemlerin alınmaya devam edeceği ifade edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.