Ankara'da Eski Eşini Yaralayan Şahıs, Kayınvalidesini Öldürüp İntihar Etti
Ankara'da yaşanan olayda, eski eşiyle barışma isteği reddedilen bir şahıs, kayınvalidesini öldürüp intihar etti. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.
Olay, Ankara'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, barışma isteği reddedilen saldırgan, eski eşi Koçak ve ailesini sürekli rahatsız ediyordu. Saldırgan Bartan’ın, olay günü eski eşinin kapısına giderek kayınpederini evin önünde vurması sonucu kayınvalidesi de hayatını kaybetti. Saldırgan, kayınvalidesine ve eski eşine ateş açtıktan sonra intihar etti.
Öte yandan, Bartan’ın yaklaşık 5 yıl önce uyuşturucu madde ticareti nedeniyle cezaevine girdiği ve kısa süre önce tahliye olduğu öğrenildi. Boşanan çiftin bir kız çocuğunun olduğu belirtildi. Olayla ilgili konuşan Koçak ailesinin yakınlarından Hürol Dursun, “Boşanmışlardı. Ondan dolayı bir gerginlik vardı aralarında. Saldırgan kişi eşiyle barışmak istiyordu. Husumet oldu aralarında. Eski kocası bugün kapılarının önüne gelmiş. O arada kayınpederi açmış kapıyı. O sırada ateş etmeye başlamış. Eski kayınvalidesi ile karısına ve kendisine sıkmış. Uyuşturucudan cezaevine girmişti. Tartışmalarına daha önce de şahit olduk. Böyle bir şey olacağını hiç tahmin edemiyorduk. Ölen dayımın eşiydi. Kızı da şu anda ağır yaralı halde hastanede” dedi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bilgisi verildi ve yetkililer, olayın ayrıntılarını araştırmaya devam ediyor.