Söke'de Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Ortak Proje Olarak Açılan Lokanta İlgi Gördü
Söke'de Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Söke Belediyesi'nin iş birliğiyle hayata geçirilen Şehir Lokantası, kısa sürede büyük ilgi gördü. Merkezdeki lokanta, 4 çeşit sıcak yemeği uygun fiyatlarla sunarak geniş bir kesimin beğenisini kazandı.
Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan Şehir Lokantası, vatandaşların yeni buluşma noktası haline geldi. Bedesten Çarşısı'nın zemin katında hizmet veren lokanta, özellikle dar gelirli vatandaşlar için uygun fiyatlarla yemek sunuyor. 4 çeşit sıcak yemeğin 75 lira gibi cazip bir fiyatla sunulması, emekliler ve esnaflar gibi geniş bir kesimin dikkatini çekti. Öğle saatlerinde lokantayı ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, burada yemek yiyen vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Başkan Arıkan, projeden duyulan memnuniyeti gözlemleyerek, sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir örneği olduğunu ifade etti.
Başkan Arıkan, "Sosyal belediyeciliğin güzel örneklerinden biri olan Şehir Lokantası’nı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte planlayıp hizmete açtık. Tek derdimiz Söke’ye hizmet etmek ve halkımıza katkı sunmaktır. İlçemizde ciddi bir ihtiyaçtı; bu nedenle çarşı merkezinde çok kıymetli bir alanı halkımız için tahsis ettik. Güzel tepkiler aldık ve almaya da devam ediyoruz. Dilerim halkımız memnun olur. Bizler aynı anlayışla Aydın’ımıza ve Söke’mize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Başta Özlem Başkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.