Siyaset »

Alanya'da ALTSO Başkanı Eray Erdem, yapılan çalışmalarla ilgili önemli müjdeler verdi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Aylık Olağan Meclis Toplantısı'nda, ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya ve Büyükşehir Belediyesinin arıtma konusundaki ciddi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya Büyükşehir Şube Müdürü Gazi Öten ve diğer yetkililer katıldı.

ALTSO'nun düzenlediği toplantıda, Alanya’nın geleceği için arıtma çalışmalarının önemine değinildi. Başkan Eray Erdem, Alanya'nın herkesin ortak paydası olduğunu vurgulayarak, “Daha yaşanabilir ve güçlü bir Alanya için herkesin katkı sağlaması gerekir” dedi. Devam eden arıtma projeleri hakkında müjdeler veren Erdem, bu çalışmaların sezon öncesinde tamamlanacağını belirtti.

Toplantıya Katılanlar

Toplantıya katılan konuklar arasında Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya Büyükşehir Şube Müdürü Gazi Öten, İtfaiye Müdürü Hasan Çelik, İmar ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Uysal, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve ASAT Müdür Yardımcısı Mustafa Akdem yer aldı. Başkan Özçelik, belediye uygulamaları ve iş yerlerinin uyması gereken kurallar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Çavuşoğlu'na Teşekkür

Toplantıda, Alanya Master Planı için Ankara'ya yapılan ziyaretten de bahsedildi. Erdem, “Ankara'da yapılan ziyaretlerin olumlu sonuçları oldu. Turizm Bakanı planımıza büyük ilgi gösterdi. Önceki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na da destekleri için teşekkür ederiz” dedi. Özçelik, Alanya'nın gelişimi için iş birliğinin devam edeceğini belirtti.

Özçelik, altyapı ve tanıtım çalışmalarının zamanında tamamlanacağını ifade ederken, ALTSO Başkanı Erdem de yoğun iş temposuna rağmen kendilerine zaman ayıran belediye başkanına ve tüm birim amirlerine teşekkür etti. Bu toplantı, Alanya’nın geleceğine dair umut verici gelişmelere ev sahipliği yaptı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.