Asayiş »

Denizli'de Bir Büfede Çıkan Tartışma Sonucu Cinayet Gerçekleşti

Denizli'de bir büfede gerçekleşen tartışmanın ardından cinayet olayı meydana geldi. Olay sonrası Ahmet Ünal’ın cenazesi, bugün öğle namazının ardından Asri Mezarlık Camiinde kılınacak namazla birlikte defnedilecek. Ayrıca, olayın ardından gözaltına alınan büfe sahibi Hasbi D., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Denizli'de yaşanan olay, bir büfede çıkan tartışma ile başladı. İddialara göre, büfe sahibi Hasbi D. ile Ahmet Ünal arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek fiziki çatışmaya dönüştü. Bu sırada Hasbi D., Ahmet Ünal’a bıçakla saldırarak ağır yaraladı. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, Ahmet Ünal’a ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Ünal, hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından polis ekipleri büfe sahibi Hasbi D.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hasbi D., çıkarıldığı mahkemece kasten öldürme suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu olayın ardından Denizli'de güvenlik önlemleri artırıldı ve polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın detayları ve nedenleri üzerinde durulurken, bu tür olayların önüne geçebilmek için toplumsal bilincin artırılması gerektiği vurgulandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.