Nevşehir Nar Kasabası'nda Düşme Sonucu Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti
Nevşehir'in Nar Kasabası'nda, lavabodan dönerken dengesini kaybedip düşen 81 yaşındaki Kiraz Doğan, kafasını duvara çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, merkezde bulunan Nar Kasabası Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir evde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 81 yaşındaki Kiraz Doğan, gece saatlerinde lavaboya gitmek üzere evinden çıktı. Lavabodan dönerken dengesini kaybeden yaşlı kadın, düşerken kafasını duvara çarptı. Düşme sesini duyan oğlu, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak sağlık ekibi talep etti.
Eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kiraz Doğan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Sağlık ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. Adli tabibin gerçekleştirdiği ön muayene sonrasında, Kiraz Doğan'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve detayların aydınlatılması için gerekli incelemeler yapılacak. Bu trajik olay, yaşlı bireylerin ev içindeki güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.