Bilecik'in Söğüt İlçesinde 3 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Olan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı
Bilecik’in Söğüt ilçesinde 3 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Erhan D. isimli şahıs bilişim sistemleri dolandırıcılığı suçundan aranıyordu. Jandarma ekipleri, Ortaca köyünde yaptığı takip sonucu Erhan D.'yi yakaladı. İşlemlerinin ardından Bilecik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Bilecik’teki jandarma ekipleri, suçluların yakalanması için yürüttükleri çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı. Ortaca köyünde sabah saatlerinde yapılan operasyonda, 3 ayrı suçtan toplamda 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Erhan D. yakalandı. Jandarma, şahsın uzun süredir aranma kaydının bulunduğunu belirtti.
Erhan D.'nin, bilişim sistemleri ve banka dolandırıcılığı gibi suçlar nedeniyle hakkında kesinleşmiş bir ceza olduğu öğrenildi. Jandarma, Erhan D.'yi yakalamak için daha önce de çeşitli takipler gerçekleştirmişti. Elde edilen bilgiler doğrultusunda düzenlenen operasyonda, şahıs gözaltına alındı.
Yakalanan şahıs, jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra Bilecik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi. Bu tür operasyonların devam edeceği ve suçluların adalet önüne çıkarılacağı bildirildi. Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, asayişi sağlamak amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.