Spor »

İstanbul'da Altekma, Çeyrek Finalde Benfica'ya Karşı Mücadele Etti

İstanbul’da gerçekleşen çeyrek finalde Altekma, Benfica ile karşılaştı. Maç, Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi'nde oynandı ve setler sonunda Altekma, zorlu bir mücadeleyle galibiyet elde etti.

Altekma'nın kadrosunda Maksim Buculjevic, Ibrahim Lawani, Jordan Ewert, Ulaş Dokumacı, Emir Pınar ve Cafer Kirkit yer aldı. Bu oyuncuların yanı sıra Hüseyin Şahin, Arda Kara, Boğaçhan Zambak, Eray Kursav ve Erhan Hamarat da takımda bulundu. Benfica'nın kadrosunda ise Nivaldo Diaz, Ventura Machado, Felipe Bandero, França Santos ve Souza Camargo yer aldı. Ayrıca Ivo Casas ve Aleixo Ryuma yedek oyuncular olarak mücadele etti.

Maçta setler 19-25, 25-19, 25-20, 22-25 ve 15-11 sonuçlarıyla tamamlandı. Son set olan altın sette ise Altekma, Benfica'ya karşı 15-13'lük bir skorla galip gelerek çeyrek finaldeki yerini aldı. Bu sonuçla birlikte Altekma, turnuvada ilerleme kaydetti ve büyük bir başarı elde etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.