Kayseri Melikgazi'de Fuhuş Pazarlığı Yapan Şahısların Hırsızlık Olayına Karıştığı Belirlendi
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde fuhuş pazarlığı yapan iki kadın, bir şahsın altın ve dövizlerini çaldı. Olayla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler yakalandı ve çalınan eşyalar sahibine teslim edildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Melikgazi ilçesine bağlı Danişmentgazi Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayını aydınlatmak üzere önemli bir çalışma başlattı. Edinilen bilgilere göre, M.B. isimli şahıs, fuhuş pazarlığı yaptığı kadınlar tarafından değerli eşyalarının çalındığını bildirdi. Bunun üzerine Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, olayla ilgili olarak harekete geçti.
Yapılan araştırmalar sonucunda, M.B.'nin ihbarı doğrultusunda şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Ekipler, L.K. (53) ve Y.K. (28) isimli şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Şüphelilerin yakalanmasının ardından, M.B.'nin çalınan eşyaları arasında 10 adet gram altın, 5 adet çeyrek altın, 1 çift altın küpe, 1,000 ABD Doları, 400 Euro ve 5,000 TL bulunduğu belirlendi. Ekipler, çalınan tüm eşyaları eksiksiz bir şekilde M.B.'ye teslim etti.
Olayla ilgili olarak şüpheliler L.K. ve Y.K. hakkında 'Hırsızlık', 'Fuhşa Yer Temini' ve 'Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi' suçlamalarıyla işlem başlatıldı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla mücadelelerinin kararlılıkla süreceğini belirtti.