Bursa Gürsu'da Tanıtılan Armudu ile Cidde Fuarında İlgi Gördü
Bursa'nın Gürsu ilçesi, Cidde'deki turizm fuarında armudunu tanıttı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, fuarda Gürsu'nun özel lezzetlerini sunarak ziyaretçilerin ilgisini çekti. Ayrıca Gürsu'nun turizm potansiyeli ve kırsal turizm yatırımları hakkında bilgi verdi.
Bursa'nın Gürsu ilçesi, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde düzenlenen JTTX Cidde Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katıldı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ile birlikte fuarda yer aldı. Cidde Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yer alan Bursa standında, Gürsu'nun özel lezzetleri dikkat çekti.
Başkan Işık, fuar boyunca misafirlere Gürsu armudunu tanıttı ve tadım yaptırdı. Ziyaretçilere Gürsu'nun turizm potansiyeli hakkında bilgiler vererek, kırsal turizm destinasyonları ve yatırımları hakkında da açıklamalarda bulundu. Özellikle tarım ürünleri üzerine Gürsu'nun pazardaki rolü ve coğrafi işaret tescilli Gürsu armudunun pazardaki payı hakkında detaylı bilgi sundu.
Gürsu armudunun lezzet potansiyeli ve ihracat rakamları hakkında da bilgi veren Başkan Işık, fuar katılımcılarından ve ziyaretçilerden tam not aldı. Bu etkinlik, Gürsu'nun tanıtımına önemli katkı sağladı ve ilçenin turizm potansiyelini ön plana çıkardı.