Asayiş »

Avcılar'da Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Daka, Hakkında Yapılan Suçlamalara Tepki Gösterdi.

Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Daka, hakkında iddia edilen suçlamalara yanıt verdi. Daka, savunmasında, "Adımın geçmediği 5 adet dekontun benimle ne alakası olabilir?" ifadesini kullandı. İddianamede, seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Beşiktaş Belediyesi’nden ödeme talep ettiği öne sürülen Daka, görevine atandığı süreçteki detayları paylaştı.

Erhan Daka, duruşmada yaptığı açıklamada, "Utku Caner Çaykara'nın davetiyle belediye başkan yardımcısı olarak atandım. Ailemle birlikte bu görevin sorumluluğunu üstlendim. CHP’de İstanbul'un 3. bölgesinde 13 ilçeden sorumluydum ve çeşitli işlerde görev aldım. Ancak araç temini benim sorumluluğumda değil" şeklinde konuştu.

Duruşma, devam eden süreçte Esenyurt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Adnan Acar’ın savunmasıyla sürüyor. Duruşmanın ilerleyen günlerinde diğer sanıkların ifadeleri de alınacak. Daka'nın ve Acar'ın savunmaları, davanın seyrini etkileyebilir. Olayın detayları ve sanıkların ifadeleri, mahkeme sürecinin önemli bir parçası olarak değerlendiriliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.