Asayiş »

Ankara Sincan'da Parkta Ateş Yakan Gençler Söndürmeden Uzaklaştı

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir grup genç, parkta yaktıkları ateşi söndürmeden olay yerinden ayrıldı. O anlar bir vatandaşın telefonuyla kaydedildi.

Olay, Sincan ilçesinin Yenikent semtinde bulunan Yasemin Parkı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir grup genç, parkta bulunan çardağın önünde ateş yakarak keyifli vakit geçirdi. Ancak gençler, yaktıkları ateşi söndürmeden parktan uzaklaştı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek durumu yetkililere bildirmedi. Ateşin kontrolsüz bir şekilde bırakılması, çevre güvenliği açısından endişe yarattı. O anlar, parkta bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı. Videonun ardından, parkın güvenliği ile ilgili tartışmalar başladı. Sincan Belediyesi'nin konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.