Asayiş »

Manisa Salihli'de Yapılan Fuhuş Operasyonunda 2 Kişi Gözaltına Alındı

Manisa'nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilen fuhuş baskınında 2 kişi gözaltına alındı. Operasyon, fuhuş yapan ve buna aracılık eden şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar sonucunda düzenlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, fuhuş faaliyetlerine karşı sürdürdüğü mücadelede önemli bir adım attı. Ekipler, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, bir masaj salonunda 3 kadına 2 bin 500 lira karşılığında fuhuş yaptırıldığı bilgisine ulaştı.

Belirlenen adrese operasyon düzenleyen polis, M.B. ve R.N. isimli şahısları fuhşa aracılık etmek, yer temin etmek ve zorlama suçlarıyla gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Salihli'de huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceği ifade edildi. Bu tür yasadışı faaliyetlerin önüne geçmek için emniyet güçleri tarafından alınan önlemlerin artırılacağı bildirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.