İstanbul'da Galatasaray Kayserispor Maçının Hazırlıklarına Başladı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maç için hazırlıklarını başlattı. Antrenman, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirildi ve Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapıldı.
Galatasaray, Kayserispor ile yapacağı karşılaşma için antrenmanlarına bugün itibarıyla başladı. Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman, Teknik Direktör Okan Buruk’un gözetiminde yapıldı. Antrenman, dinamik ısınma hareketleri ile başladı. Ardından oyuncular iki grup halinde 8’e 2 pas çalışması yaptılar. Bu çalışmanın sonrasında ise topa sahip olma üzerine çalışmalar yapıldı. İdman, çift kale maç ile tamamlandı.
Galatasaray, yarın saat 17.00’de yapacağı antrenman ile Kayserispor maçı hazırlıklarını sona erdirecek. Takım, maça yönelik son hazırlıklarını bu idmanda gerçekleştirecek. Futbolcular, karşılaşma öncesinde form tutmak ve stratejik planlarını pekiştirmek amacıyla yoğun bir çalışma programı uyguluyor. Taraftarlar, bu maçta takımın performansını merakla bekliyor.