Antalya'da Süper Lig maçında Antalyaspor, Trabzonspor'u 1-0 önde tamamladı.
Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın başlangıcından itibaren her iki takım da etkili ataklar geliştirmeye çalıştı.
Maçın 21. dakikasında Safuri'nin kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte Van de Streek'in kafa vuruşu kaleci Onana tarafından iki hamlede kontrol edildi. 29. dakikada sağ kanattan Zubkov'un köşe vuruşunda, ceza sahasındaki Nwaiwu'nun kafa vuruşu az farkla auta gitti. İlk yarının sonlarına yaklaşılırken, 43. dakikada Oulai'nin hatası sonucu topu kapan Van de Streek, ceza sahasına girerek yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve durumu 1-0'a getirdi.
Maçın oynandığı stat Corendon Airlines Park Antalya olarak belirlenirken, hakemler Oğuzhan Çakır, Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Yemişken olarak görev aldı. Antalyaspor'un başlangıç kadrosunda Cuesta, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Hüseyin Türkmen, Paal, Soner Dikmen, Safuri, Saric, Samet Karakoç, Ballet ve Van de Streek yer aldı. Yedek oyuncular arasında ise Abdullah Yiğiter, Bahadır Öztürk, Dzhikiya, Hasan Yakub İlçin, Ceesay, Storm, Ensar Buğra Tıvsız, Giannetti, Doğukan Sinik ve Boli bulunuyor. Teknik direktörlük görevini Sami Uğurlu üstleniyor.
Trabzonspor'un kadrosunda ise kaleci Onana, Pina, Batagov, Nwaiwu, Lovik, Folcarelli, Oulai, Augusto, Muçi, Zubkov ve Onuachu yer aldı. Yedekler arasında Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Okay Yokuşlu, Bouchouari, Nwakaeme, Ozan Tufan, Umut Nayir, Mustafa Eskihellaç, Salih Malkoçoğlu ve Taha Emre bulunuyor. Trabzonspor'un teknik direktörlüğünü Fatih Tekke yürütüyor.