Salihli'de Görev Yapan Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran Emekli Oldu
Salihli İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, görev süresinin tamamlanmasıyla emekliye ayrıldı. Eylül 2022’den bu yana Salihli’de görev yapan Demirkıran için Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş tarafından bir veda yemeği düzenlendi.
Salihli ilçesinde emekli olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, görev süresini tamamlayarak emekliliğe adım attı. Eylül 2022 tarihinden bu yana Salihli’de çeşitli başarılar elde eden Demirkıran için Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş bir veda yemeği organize etti. Yemekte, İl Emniyet Müdür Yardımcıları da yer aldı.
Veda yemeğinde, Demirkıran’ın emniyet teşkilatındaki hizmetleri ve ilçeye olan katkıları ön plana çıkarıldı. Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Burhan Demirkıran’ın görev süresi boyunca gösterdiği özveri ve mesleki disiplinine vurgu yaparak, emeklilik döneminde sağlık ve mutluluk diledi. Aktaş, ayrıca başarılı çalışmaları anısına Demirkıran’a bir hizmet plaketi sundu.
Burhan Demirkıran, veda programında mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek, kendisine gösterilen destek ve dostluk için teşekkürlerini iletti. Program, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Bu şekilde, Demirkıran’ın emekliliği, hem mesai arkadaşları hem de teşkilat için anlamlı bir anı olarak kaydedilmiş oldu.