Spor »

İzmir Göztepe Maçında İkinci Golün Zorluk Yarattığını Belirtti

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Göztepe ile oynadıkları maç sonrasında, 46. dakikada yedikleri golün geri dönüşlerini zorlaştırdığını ifade etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Stanojevic, ikinci golün, maçın gidişatını olumsuz etkilediğini belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında oynanan Göztepe - Fatih Karagümrük maçında, konuk ekip 2-1 mağlup oldu. Maçın 46. dakikasında gelen gol, Stanojevic'in de belirttiği gibi, geri dönüşü zorlaştırdı. Basın toplantısında, Stanojevic, "İkinci yarıda net fırsatlar bulduk ancak bunları değerlendiremeyince işlerimiz zorlaştı. Takımda bazı değişikliklere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bu problemleri çözmek için çalışmamız gerekiyor" dedi.

Stanojevic, ayrıca, "Bitirici olmamız gerekiyor. Burada önemli fırsatlar da yakaladık, ancak son maçlarda bu tür fırsatları değerlendiremiyorduk. Özellikle Göztepe ile Fenerbahçe arasındaki maçlarda, böyle şanslar bulmakta zorlandık" şeklinde konuştu. Gelecek maçlar için çözümler aramaya devam edeceklerini vurgulayan Stanojevic, "İnanıyorum ki bunları çözebileceğiz" ifadelerini kullandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.