Fenerbahçe, Sidiki Cherif ile Transfer Görüşmeleri İçin İstanbul'da Buluştu
Fransız futbolcu Sidiki Cherif, Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi. 19 yaşındaki genç forvet, Paris'ten özel uçakla uçtu ve Atatürk Havalimanı'na indi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Taner Sonmezer, Cherif'e havalimanında eşlik etti.
Fenerbahçe, forvet hattını güçlendirmek amacıyla yeni transferi Sidiki Cherif ile anlaşma sağladı. Fransa Ligue 1 takımlarından Angers forması giyen 19 yaşındaki futbolcu, transfer görüşmeleri için özel bir uçakla İstanbul’a geldi. Paris'ten hareket eden uçak, Atatürk Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra Sidiki Cherif, ailesiyle birlikte pasaport kontrollerinden geçerek şehre adım attı. Bu süreçte Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Taner Sonmezer, genç futbolcuya rehberlik etti.
Havalimanında bir grup Fenerbahçe taraftarı tarafından tezahüratlarla karşılanan Cherif, kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı. Genç futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe ile 4.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Bu transfer, Fenerbahçe'nin forvet hattında önemli bir takviye olarak değerlendiriliyor ve taraftarlar arasında heyecan yarattı.