Asayiş »

Esenyurt'ta Uyuşturucu Satıcılarını İhbar Eden Esnafa Bıçak Çeken Şahıs, Çevredekiler Tarafından Dövüldü

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, uyuşturucu satıcılarını ihbar eden bir esnafa bıçakla saldıran şahıs, çevredekiler tarafından dövüldü. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri, saldırganın nasıl etkisiz hale getirildiğini gösteriyor.

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesi Çınar Mahallesi'nde geçtiğimiz gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir esnaf, sokakta uyuşturucu satışı yapan kişileri polise ihbar etti. Bu ihbarın ardından, iddiaya göre, uyuşturucu satıcılarının bir üyesi elinde bıçakla dükkanına gelerek tehditte bulundu. Ancak çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek hemen müdahale etti.

Bıçaklı saldırgan, çevredekilerden oluşan bir grup tarafından etkisiz hale getirildi. Olay anları güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın bıçakla dükkanın kapısına geldiği ve ardından çevredekilerin olaya müdahale ederek onu dövdüğü anlar net bir şekilde görülüyor. Bir düzine mahalleli tarafından dövülen şahıs, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarılırken gözaltına alındığı öğrenildi.

Bu tür olaylar, özellikle uyuşturucu ile ilgili suçların toplumda yarattığı kaygıyı bir kez daha gözler önüne serdi. Çevredekilerin olaya müdahale etmesi, toplum dayanışmasının bir örneği olarak değerlendirildi. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı ve saldırganın durumu hakkında bilgi edinmeye çalışıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.