Spor »

Başakşehir Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Başladı

Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük ile karşılaşacağı maç için hazırlıklarına başladı. Bugün yapılan antrenman, kulüp tesislerinde topla ısınma ile başladı ve ardından pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Başakşehir, yarın yapacağı antrenman ile Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını devam ettirecek. Kulüp tesislerinde düzenlenen antrenmanda oyuncuların motivasyonu oldukça yüksekti. Antrenmanın başlangıcında, teknik ekip tarafından oyunculara maç hakkında taktiksel bilgiler verildi. Isınma hareketlerinin ardından, pas çalışmasına geçildi. Bu bölümde takım oyuncuları, pas alışverişi ile birlikte doğru pozisyon alma üzerine yoğunlaştı.

Çift kale maç bölümünde ise oyuncular, sahadaki uyumlarını test etme fırsatı buldu. Teknik direktör, oyuncuların performansını yakından takip etti ve onlara anında geri bildirimde bulundu. Antrenman sonunda, futbolcuların kondisyon seviyelerinin iyi olduğu gözlemlendi. Başakşehir, Fatih Karagümrük ile oynayacağı maç için tüm hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.