Asayiş »

Samsun İlkadım'da Narkotik Ekiplerin Düzenlediği Operasyonda 1 Kişi Gözaltına Alındı

Samsun İlkadım'da gerçekleştirilen operasyonda bir kişi, uyuşturucu ve ruhsatsız silah ile yakalandı. Olay, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen bir baskında meydana geldi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını sürdürerek önemli bir operasyona imza attı. Edinilen bilgilere göre, 55 yaşındaki M.K. isimli şüphelinin ikametinde ve çatı katında arama yapıldı. Yapılan aramada, toplam 211 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 48 adet fişek ele geçirildi.

Operasyon sonrası gözaltına alınan M.K., gerekli işlemler için emniyete götürüldü. Elde edilen uyuşturucu maddelerin piyasada satılmak üzere hazırlandığı düşünülüyor. Olayla ilgili başlatılan adli süreç devam ederken, güvenlik güçleri, uyuşturucu maddeyle mücadeleye yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür operasyonların artarak devam edeceğini ve uyuşturucu ile mücadele konusunda hiçbir taviz verilmeyeceğini belirtti. Ayrıca, halkın bu tür suçlarla mücadelede daha dikkatli olması ve şüpheli durumları güvenlik güçlerine bildirmeleri gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.