Giresun'da Giresunspor ve Orduspor 1967 Maçında 0-0 Beraberlik Sağlandı
Giresun'da oynanan TFF 3. Lig 3. Grup 19. hafta maçında Giresunspor, Orduspor 1967 ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma, Çotanak Stadyumu'nda gerçekleşti.
Maçta Giresunspor'un kalesini Göktan korurken, defansta Emirhan, Mehmet, Şahin ve Şenel Hami görev aldı. Orta sahada ise Cengizhan, Muhammet Bedirhan, Arda ve Alperen mücadele etti. Forvette Orçun Kaan yer aldı. Giresunspor'un teknik direktörlüğünü Cahit Erçevik üstleniyor.
Orduspor 1967 tarafında ise kalede Onur görev alırken, defansta Eren, Ali, Oğulcan ve Cuma yer aldı. Orta sahada Alim, Seyit Ahmet, Koray ve Turgut Arda mücadele etti. Forvette Ali Kemal ve Utku ise 60. dakikada Muhammet ile değiştirildi.
Karşılaşmada sarı kart gören oyuncular arasında Giresunspor'dan Cengizhan Koç, Alperen Köşker, Şahin Dik ve Orçun Kaan yer alırken, Orduspor 1967'den Ali Kemal Başaran, Cuma Menize, Seyit Ahmet Altın ve Eren Tunalı da sarı kart gördü.
Maçın hakemliğini Onur Can Dolğun, Ali İmran Genli ve Semih Tuna üstlendi. Her iki takım da maç boyunca gol bulamayarak sahadan birer puanla ayrıldı.