Asayiş »

Osmaniye Merkezli DEAŞ Operasyonu Kapsamında 3 Şüpheli Tutuklandı

Osmaniye merkezli düzenlenen DEAŞ operasyonunda 3 yabancı uyruklu kişi tutuklandı. Jandarma ekipleri, terör örgütünün faaliyetlerine yönelik önemli bir çalışma gerçekleştirdi.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, DEAŞ silahlı terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek ve örgüt üyelerini yakalamak amacıyla önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Edinilen bilgilere göre, DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı oldukları belirlenen üç Suriye uyruklu şüpheliye yönelik Osmaniye merkezli bir operasyon düzenlendi. Bu operasyon, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa illerini de kapsıyordu.

Gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, B.A. (30), T.M. (39) ve A.E. (38) isimli şüpheliler Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa illerinde yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, operasyonun ardından yakalanan şüphelilerin kimlik bilgilerini ve örgütle olan bağlantılarını detaylı bir şekilde incelemeye aldı. Ardından, jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak Osmaniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Bu operasyon, ülkemizdeki terörle mücadele çalışmalarının bir parçası olarak dikkat çekti. Jandarma ekiplerinin yürüttüğü bu tür operasyonlar, güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı kararlı duruşunu gösteriyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.