Yerel »

Şırnak'ta Kato Dağı'nın Karla Kaplanmasıyla Görsel Şölen Ortaya Çıktı

Şırnak'ta etkili olan kar yağışı, 3 bin rakımlı Kato Dağı ve çevresindeki köyleri beyaz örtüyle kapladı. Dağ ve yollar, muhteşem manzaralara ev sahipliği yaptı.

Şırnak'ta kış mevsimi etkisini sürdürürken, 3 bin rakımlı Kato Dağı ve çevresindeki köyler karla kaplandı. Beyaz örtü, bölgede görsel bir şölen oluşturdu. Özellikle Pirinçli köyündeki Kato Dağı, havadan çekilen görüntülerle dikkat çekti. Kar yağışı sonucu, köyler ve yılanlı yollar beyaza bürünerek görenleri etkiledi. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu bu köylerdeki manzaralar, seyrine doyumsuz bir tablo sundu. Karla kaplı dağlar ve yollar, adeta bir beyaz gelinlik giymiş gibi görünüyor. Bu doğal güzellikler, ziyaretçilerin ilgisini çekerken, kışın keyfini çıkarmak isteyenler için de eşsiz bir fırsat sunuyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.