İzmir'de Yusuf Şimşek, Yöneticilerin Kalmalarını İstemediğini Açıkladı
İzmir'de futbol takımı teknik direktörü Yusuf Şimşek, yöneticilerin kalmalarını istemediğini ifade etti. Şimşek, ödemelerin yapılmaması nedeniyle antrenmanlara devam ettiklerini belirtti. Ayrıca, hak ettikleri maaş ve primlerin ödenmediğini vurguladı. Bu duruma rağmen takım olarak mücadeleye devam ettiklerini kaydetti.
Yusuf Şimşek, açıklamalarında devre arasında hak ettikleri maaşların ve maç primlerinin ödenmediğini ifade ederek, “Antrenmanlara devam ettik ancak yöneticilerimiz bizim kalmamızı istemedi. Ödeme talebinde bulunduğumuzda ‘para var ama vermeyeceğim’ cevabını aldık” dedi. Şimşek, kulüp içerisinde yaklaşık bir aydır personel eksikliği yaşandığını ve hiçbir olumlu gelişmenin olmadığını dile getirdi.
Futbolcular ve teknik ekip adına birçok fedakarlık yapıldığını belirten Şimşek, “Benim ücretimi erteleyin; ama ekibimin maaşını ödeyin talebime dahi yanıt alamadım. Bu yüzden böyle bir karar almak zorunda kaldım” ifadesini kullandı. Ayrıca, yöneticilerin prim ödemelerini yapmayıp, başka yerlere destek sağladığını iddia ederek, “Bu işin artık para ile bir alakası kalmadı. Ben para için ayrılmadım, hak ettiğimiz yaklaşık 2 milyon TL’yi almadan gitmek zorunda kaldım” şeklinde konuştu.
Son olarak, kendisinin ve ekibinin suçlu gibi gösterilmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Şimşek, bu nedenle bu açıklamayı yapma gereği duyduğunu vurguladı. Bu açıklamaların ardından ne olacağı merakla bekleniyor.