Sağlık »

Kayseri'de Sağlık Hizmetleri Kapasite Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Kayseri'de düzenlenen Sağlık Hizmetleri Kapasite Değerlendirme Toplantısı, Vali Gökmen Çiçek'in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Özcan ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın katıldı.

Toplantıda, il genelinde sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut kapasitesi, sağlık tesislerinin fiziki imkânları, personel durumu ve hizmet sunumunda karşılaşılan ihtiyaçlar değerlendirildi. Katılımcılar, Kayseri'deki sağlık altyapısının gelişimi ve hizmet kalitesinin artırılması hedefleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulundular.

Özellikle sağlık tesislerinin modernizasyonu ve personel eğitimine yönelik projeler üzerinde duruldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, sunumunda Kayseri'deki sağlık altyapısının mevcut durumu hakkında detaylı bilgiler verdi. Bu sunum, katılımcılara mevcut durumu anlamaları ve gelecekteki ihtiyaçları belirlemeleri açısından önemli bir katkı sağladı.

Toplantı sonucunda, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için atılacak adımlar belirlendi. Katılımcılar, sağlık alanında iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiği konusunda hemfikir oldular. Bu bağlamda, çeşitli öneriler ve projeler üzerinde fikir birliği sağlandı. Toplantı, katılımcıların aktif katılımıyla tamamlandı ve gelecekteki sağlık hizmetleri iyileştirmeleri için önemli bir zemin oluşturdu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.