Eğitim »

Erzurum'da Tanfer Ailesi'nin Anne Acısı Yaşandı

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer'in vefat eden annesi Hediye Tanfer, Narmanlı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Erzurum'da, Tanfer Ailesi büyük bir acı ile karşılaştı. Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer'in 103 yaşındaki annesi Hediye Tanfer, bir süredir hastanede tedavi görmekteydi. Hayatını kaybeden Hediye Tanfer, İstanbul'da vefat etti ve cenazesi önceki gün hava yolu ile Erzurum'a getirildi.

Anne Hediye Tanfer'in cenaze namazı, ikindi namazı sonrası Narmanlı Camii'nde kılındı. Cenaze törenine Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, AK Parti Eski Milletvekili Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy ve diğer çok sayıda davetli katıldı.

Törene, emniyet müdürü, rektör yardımcıları ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yer aldı. Tanfer Ailesi'nin yakınları, dostları ve akrabaları cenazeye katılarak acılarını paylaştı. Hediye Tanfer’in cenazesi, Narmanlı Camii'ndeki cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanında defnedildi. Bu acı günde Tanfer Ailesi'ni yalnız bırakmayan dostları, büyük bir dayanışma örneği sergiledi.

Hediye Tanfer'in yaşamı boyunca aile değerlerine önem verdiği ve çocuklarına her zaman destek olduğu biliniyor. Aile üyeleri, annelerinin kaybını derin bir üzüntüyle karşılıyor ve hayatlarının her anında yanlarında olan bu değerli insanı asla unutmayacaklarını belirtiyorlar.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.