Konya Ereğli'de Meydana Gelen Okul Servisi Kazasında 5 Kişi Yaralandı
Konya Ereğli'de yaşanan okul servisi kazasında 5 kişi yaralandı. Olay, saat 16.15'te meydana geldi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Konya'nın Ereğli ilçesinde, okul servisi ile belediye aracı arasında bir çarpışma gerçekleşti. Kaza, saat 16.15 sularında Cahı Mahallesi Uhut Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Gökhan İ. (36) yönetimindeki 42 GAD 6** plakalı okul servis aracı, Oğuzhan Ç. (32) tarafından sürülen 42 YZ 76** plakalı belediye hizmet aracı ile çarpıştı. Olay sonucunda, okul servisindeki yolcular E.T. ve kimliği henüz belirlenemeyen 2 öğrenci yaralandı. Ayrıca, belediye aracının sürücüsü Oğuzhan Ç. ve H.Ç. (37) de kazadan etkilendi.
İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri derhal sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi alındı. Olayla ilgili olarak polis tarafından tahkikat başlatıldı ve kaza anına ilişkin detaylı bir inceleme yapılması planlandı.