Asayiş »

Balıkesir Edremit'te Kokoreç Dükkanına Yapılan Saldırıda 3 Kişi Yaralandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yer alan bir kokoreç dükkanına düzenlenen silahlı saldırıda 2'si ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Olay, ilçenin en yoğun noktalarından birinde meydana geldi.

Edremit'teki kokoreç dükkanına gerçekleştirilen silahlı saldırı, akşam saatlerinde motosikletle gelen iki saldırgan tarafından yapıldı. İddiaya göre, saldırganlar dükkanın önüne gelerek, içeriye doğru ateş açtı. Olay sonrasında, dükkanda bulunan üç kişi yaralanırken, yaralılardan ikisinin durumu ağır olarak bildirildi.

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Olayın ardından çevrede güvenlik önlemleri alındı ve polis ekipleri, bölgede inceleme başlattı. Saldırıya ilişkin detaylı bir soruşturma süreci başlatılmıştır. Olayın nedenine dair henüz net bir bilgi bulunmazken, polis ekipleri görgü tanıklarının ifadelerini almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayın meydana geldiği kokoreç dükkanının çevresindeki güvenlik kameralarının kayıtları da incelemeye alındı. Saldırının ardından çevredeki esnaf ve vatandaşlar, yaşanan olayın şokunu atlatmaya çalışırken, güvenlik endişeleri de arttı. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için yerel güvenlik güçlerinin daha etkin bir şekilde çalışması gerektiği vurgulanıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.